Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Göreve Başladı

Kumluca Özel Medikum Hastanesi’nde ikinci çocuk doktoru Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Bülent Göl hasta kabulüne başladı.

1956 yılında Elazığ’da doğan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Bülent Göl, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdikten sonra uzmanlık eğitimini Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlamıştır. Dr. Göl 1994-2015 yılları arasında Finike Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Bölümünde uzun yıllar görev yapmıştır.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Bülent Göl “Daha önce sevdiğim ve yaşadığım Kumluca
bölgesine tekrar hizmet etmekten çok mutluyum. Bölge insanımıza Çocuk Hastalıkları konusunda elimden geleni yaparak faydalı olmak en büyük dileğimdir.” dedi.